Alaraajafysioterapia, Askel-Tutkimus - Fysioterapia Askeleet, Lempäälä ja Valkeakoski

Alaraajaoireet voivat esiintyä ikään katsomatta - alaraajafysioterapiasta apua
niin juniorille kuin varttuneemmallekin. Fysioterapeutti Riikka Törnqvist

Alaraajafysioterapiasta on apua esimerkiksi

  • Vaivasenluut ja muut varpaiden virheasennot
  • Ylipronatoiva- tai jäykkänilkka
  • Kantakipu
  • Päkiäkipu
  • Jalkaterän hermokivut
  • Akillesjänneoireet
  • Penikkatauti eli säären etuosan kivut
  • Polven, lonkan ja lantion alueen kiputilat
  • Jalkojen pituuserot
  • Lasten jalkaoireet

Askel-tutkimus kartoittaa alaraajojen toiminnan

Tutkimuksessa kartoitetaan jalkojen ja vartalon ryhtiä. Havainnoidaan alaraajojen liikeradat ja analysoidaan kävelyä. Tutkin liikkeen etenemistä koko kehossasi. Tutkimuksessa selvitetään nivelten, lihasten ja hermokudoksen liikkuvuutta. Käynti on samalla ensimmäinen hoitokerta.

Varaa aikasi Askel-tutkimukseen! Tutkimukseen voi saapua lääkärin määräämällä fysioterapialähetteellä tai ilman. SV3F-lähetteellä käynneistä saa Kela-korvausta n. 8e/kerta hoitoajasta riippuen.

Rennot Askeleet -hoito auttaa väsyneitä jalkoja

Jalkojen rentoutushoito, joka sisältää jalkojen lihasten yksityiskohtaista hierontaa, nivelrakenteiden käsittelyä. Hoidon tuloksena on taatusti rennompi Askel! Hyvä hemmotteluidea esimerkiksi työpaikan tai ystäväpiirin illanviettoon!

Kysy tarjous tai tiedustele lisää alaraajafysioterapiapalveluista!

Tasapainoinen Askel -fysioterapia tukee jalan rakennetta

Jalan tuentaa harjoittein ja tukiteippauksin, kotihoidon ohjaus ja seuranta. Kiputilojen ja tulehduksen hoito fysioterapian keinoin: faskian, nivelten ja hermokudoksen mobilisaatiot, lymfaterapia, hieronta-, ultraääni- ja sähköhoidot. Jalan rakenne tai fysioterapian tulosten ylläpysyminen saattaa vaatia tuentaa pohjallisilla. Tukipohjalliset suunnitellaan aina yksilöllisesti. Tukipohjallisten valmistuksessa kuluu noin viikko. Pohjalliset sovitetaan, jotta varmistetaan niiden istuvuus ja käytön mukavuus.

Kevein askelin - kehon kokonaisvaltainen huolto

Kipujen ja liikkumisen ongelmien hepottumisen jälkeen on hyvä huomioida kehoa kokonaisvaltaisesti pysyvien tulosten saavuttamiseksi. Kokoamme ja ohjaamme yhdessä sinulle sopivan harjoitusohjelman niin kotiin, lenkkipolulle kuin treenisalillekkin.

Valmennussuhdetta voidaan jatkaa säännöllisin tapaamisin. Ravintovalmennus ohjaa kohti terveyttä edistävää ruokavaliota. Valmennuksessa on mahdollisuus kartoittaa syömistottumuksesi, koota sinulle hyvää oloa edistävän ruokavalion neuvot yksilöllisesti. Opi  syömään oikein ja terveellisesti -ihan kunnon ruokaa! Yksilövalmennusta voidaan räätälöidä moniin eri tarpeisiin ja tavoitteen asettelet itse!

Valmennuksessa voidaan hyödyntää monenlaista osaamista. Aina sekä kuntoutuksen eli fysioterapian että erilaisen elämäntaidon-  ja ravintovalmennuksen osaamisalueita. .

Kysy rohkeasti tarjous!

Kerro mitä ohjausta kaipaat, me kokoamme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden!