Ajankohtaista

Kevään aikana Terveysaskeleen julkisivu uudistuu yösäilön ja ikkunoiden osalta.

Remonteista johtuen saatamme joutua siirtämään ajanvarauksia ja pitämään ovia suljettuna muutamina päivinä. Kulku tiloihimme on osittain talon päädystä.

Pahoittelemme remonteista aiheutuvaa häiriötä!

Lisätiedot ja ajanvaraus: 050 345 0246 / Terveysaskel

 

Hyvinvoinnin kevät Askeleissa! 

Kevät on hyvinvoinnin aikaa! 
Mitä uutta keväällä 2017? 

Kuntouttavat terveysliikuntaryhmät starttaavat kevätkaudelle
Fysioterapeutti Annika Uutela ohjaa Tasapainoinen keho -kurssin sekä Footbic-kurssin ja naprapaatti Anna Tuominen ohjaa Terveet hartiat - kurssin. Katso lisätiedot Facebook-sivuiltamme tai pyydä lisätietoja info@ftaskeleet.fi. 

Tulossa Ystävämyynti 17.2.2017
Ystävänpäivän kunniaksi järjestämme perjantaina 17.2. klo 12-16 Ystävämyyntitapahtuman tiloissamme. Paikalla on yhteistyökumppaneitamme esittelemässä tuotteitaan - erinomaisten tarjousten kera, tottakai! Myös Terveysaskeleen hoitopalvelut esittäytyvät ja myymälässä on paljon tarjouksia. 
Hyvinvointia, tarjouksia, tarjoilua ja arvontaa - tule mukaan Ystäväsi kanssa! 

 

Hyvää uutta vuotta ja kiitos kuluneesta vuodesta!

Kiitän teitä asiakkaitani kuluneesta vuodesta ja siitä, että olette mahdollistaneet työni kehittämisen laaja-alaisen ja nykyaikaisen terveyden tukemisen suuntaan. 

Vuosi 2016 toi paljon uutta tullessaan.

Heinäkuussa perustin toisen yrityksen Terveysaskel Oy:n, joka hallinnoi isoa tilakokonaisuutta osoitteessa Tampereentie 23. Lempäälän keskustassa. www.terveysaskel.fi

Fysioterapia Askeleet toiminimeni fysioterapiapalvelut muuttivat Terveyaskeleen tiloihin elokuussa. Toimimme siis Lempäälässä nykyisin Tampereentieen ja Sirvalahdentien kulmauksessa. Terveysaskeleista löytyy myös hoitopalveluita täydentävä apuväline- ja tukisukkamyymälä sekä terveysliikuntaryhmät. Terveysaskeleissa alaraajafysioterapiaa täydentämässä toimii vuokralaisena myös ammatinharjoittaja naprapaatti Anna Tuominen (Naprapaatti Anna).

Fysioterapia Askeleiden palvelut laajentuivat syksyn aikana hienoin uudistuksin:

Suoritin nykyaikaisen terveystieteen sidekudosopin eli Faskiamanipulaation koulutuskokonaisuuden loppuun, niin pitkälle kuin sitä voi tällä hetkellä opiskella. Liikeidologiakoulutusten lisäksi (FMI-II) suoritin ensimmäisten kurssilaisten joukossa III-tason tutkinnon eli sisäelinperäisten tuki-ja liikuntaelin oireiden kursin (FMID I:n eli ns. FM III osion). Meitä valmistui suomeen ensimmäiset 30 fysioterpeuttia elokuussa, meitä kouluttamassa oli Italiasta mm. itse Carla Stecco.

Osaamisen lisäksi tukipohjallisperhe on kasvanut hurjasti. Tällä hetkellä pohjallisvalikoimamme on varmasti yksi Pirkanmaan laajimpia. AaltoSole Turusta ja FootCare Savonlinnasta ovat yhteistyökumppaneitamme. Meiltä on saatavilla yksilölliset tukipohjalliset lukuisista eri materiaaleista ja pinnoista, rungoltaan niin tukevia kuin pehmeitäkin, aina isoista koosta lasten kokoihin ja jopa yksilöllisesti valmistettuja ohjaavia sandaaleita. Pohjalliset voidaan valmistaa vaivatta haastaviinkin jalkineisiin mittatilauksena kuten esim. luistimiin tai monoihin. Kaikki tarvittavat kevennykset ja pehmennykset ovat saatavilla mm. känsien kevennykseksi ja vaikka yksilöllistenkin jalan muotojen tueksi.

Olen saanut työparikseni myös Annikan. Annika Uutela on fysioterapeutti ja Physiopilatesohjaaja. Hän erikoistuu alaraajafysioterapiaan parhaillaan ja on käynnistänyt Tasapainoinen keho -ohjaukset Terveysaskeleiden tiloissa. Valkeakosken toimipiste on siirtynyt Annikalle ja minut tavoittaa nykyisin Lempäälästä.

Vuosi 2017 tuo tullessaan ainakin palvelukokonaisuuden tuotteistamista, laadun hiomista ja tietenkin myös uutuuksia. Toivottavasti paljon muutakin terveytenne tueksi!

Onnea ja terveyttä uudelle vuodelle!

Riikka Törnqvist yrittäjä Fysioterapia Askeleet ja Terveysaskel Oy

Fysioterapeutti, alaraajafysioterapeutti Pofy, Faskiamanipulaatio-terapeutti, Fysitrainer ja Ravintoalmentaja.

 

 

 

15.5.2016 Kesä saapuu: kesälaitumet kutsuvat joskus yllättäenkin ja menot muuttuvat. Pahin flunssakierre alkaa rauhoittumaan, mutta silti tauteja liikkuu kesälläkin! Tarkennan yritykseni käytäntöjä hieman hinnaston suhteen.

Muistathan perua aikasi hyvissä ajoin!

Mikäli hoitoaika on sinulle sopimaton ilmoitathan siitä meille ajoissa, jotta saamme ajan tarjottua toiselle peruutuaikaa jonottavalle! Hoitoaikaan liittyvät peruutukset ja ajan siirrot tulee tehdä 24h ennen hoitoaikaa.

Peruuttamatta jätetyistä tai ilman painavaa syytä viimehetkellä siirretyistä hoitoajoista perimme 50% hoitomaksusta.

Kunnioitathan meitä ja ethän myöskään saavu hoitoon sairaana. Sairaana hoitaminen ei ole sinulle turvallista ja pahimmillaan hoitaja saa tartunnan. Hoitajan sairausloma viivästyttää kaikkien hoitoa. Kiitos, että huomioit meidät!

Fysioterapiahoitojaksoon lisätään 10 € toimistomaksu/asiakas

Pankkisiirtoihin lisätään 10 € laskutuslisä

 

14.5.2016  Annan valmistuminen häämöttää!

Tiloissani aloittaa kesäkuun alussa Naprapaatti (AMK) Anna Tuominen. Hän käynnistää oman yritystoimintansa heti kun se on kaikkien tarvittavien lupa-asioiden puolesta mahdollista.

Naprapaatti on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkimiseen, hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn. Naprapaatti hoitaa kaikkia tuki- ja liikuntaelinongelmia, mutta erityisesti toiminnallisia tukirangan kipuja. Naprapaatin antama hoito perustuu tutkittuun tieteelliseen näyttöön ja sisältää sekä manuaalista terapiaa, aktiivista harjoitteluterapiaa että ergonomista ohjausta ja neuvontaa. Naprapatia täydentää erinomaisesti fysioterapiaa etenkin pitkittyneissä alaselkä- ja niskakivuissa.

Anna Tuominen on opiskellut paljon myös fysioterapeuttien käyttämiä hoitomenetelmiä, kuten liikekontrollin harjoittamista, sekä sensomotoriikkaa. Naprapatian suomalaiseen koulutusohjelmaan voi tutustua esimerkiksi katsomalla tämän lyhyen videon: https://www.youtube.com/watch?v=x5SbgkrSQm0

 

7.3.2016 TALVILOMA OHI, NAPRAPAATTI(AMK)-OPISKELIJA ANNA TUOMISEN VASTAANOTTO ALKANUT

Talviloma on ohi ja vastaanottoni jatkuu tuttuun tapaan maanantaisin Valkeakoskella sekä tiistaista perjantaihin Lempäälässä. Lempäälän tiloissa ottaa maaliskuun ajan vastaan nyt myös naprapaattiopiskelija Anna Tuominen, jolle ajan voi varata joko Askeleiden puhelinnumerosta 050 3450246 tai suoraan Annalta numerosta 0400 424888. 

Naprapaatti (AMK) on Valviran rekisteröimä terveydenhuollon ammattihenkilö. Naprapaatti tutkii ja hoitaa kaikkia tuki- ja liikuntaelinperäisiä kiputiloja. Naprapaatin vastaanottokäynti koostuu haastattelusta, alkututkimuksesta sekä hoidosta. Naprapaatin käyttämiä hoitomenetelmiä ovat mm. hieronta, lihasvenytystekniikat, nivelten mobilisaatio- ja manipulaatiohoidot, hermokudoksen mobilisaatio sekä kotiharjoittelun ohjaaminen. Kotiharjoitteluun voi sisältyä esimerkiksi liikkuvuutta, lihasvoimaa- tai kestävyyttä parantavia harjoitteita, joilla vastaanotolla saavutettuja hoitotuloksia pyritään ylläpitämään sekä ehkäisemään vaivojen uusiutumista.

Missä vaivoissa naprapaatin hoidosta voi erityisesti olla hyötyä?

- Alaselän pitkittyneet ja selvittämättömät oireilut
- Iskias-oire, välilevyn pullistuma sekä muut välilevyperäiset oireet
- Niskakivut, niska-hartiaseudun oireilut
- Niskaperäinen päänsärky ja huimaus
- Lapojen välin oireet, rintarangan ongelmat
- Olkapään, kyynärnivelen, lonkan, lantion, ja polven nivelkivut
- Käsien ja jalkojen kivut sekä puutumisoireet 
- Urheiluvammat

26.2.2016 TALVILOMAILEMME VIIKOLLA 9 LEMPÄÄLÄN TOIMITILAN ILMASTOINTIREMONTIN AJAN

Olemme suljettuna 26.2.16 klo12 alkaen. Palaamme vastaanotolle maanantaina 7.3.16 klo 8.00.

Viikolla 9 puhelinajanvaraus on suljettu: voit jättää soittopyynnön puhelinvastaajaan, lähettää viestisi tekstiviestinä tai täyttää yhteydenottolomakkeen nettisivujen kautta.

Viikolla 10 puhelinaika on kahdesti maanantaina 7.3. klo 8-10 sekä keskiviikkona 9.3. klo10-14. Tuolloin Naprapaattiopiskelija-Anna purkaa jättämiänne viestipyyntöjä.

Kiireellisissä asioissa päivystän lomanipuitteissa puhelinta numerossa 050-345 0246 ja sähköpostiani. Lähetä tekstiviesti tai sähköposti riikka.tornqvist@ftaskeleet.fi niin soitan sinulle takaisin. Ajanvaraus ja hoitotiedustelut vastataan viimeistään maanantaina 7.3.

Talviloma terveisin!

Riikka Törnqvist

27.1.2016

Olen suorittanut Faskiamanipulaatio® -koulutuksen loppuun eli Faskiamanipulaatio I ja II koulutuskokonaisuudet. Faskiamanipulaatio® on uusinta hoitotiedettä ja saapuu Suomeen kohisten. Lisää aiheesta löydät www.faskiamanipulaatio.fi

Tuon Valkeakoskelle täysin uuden hoitomuodon ensimmäisenä koulutettuna Faskiamanipulaatio® -menetelmän osaajana, Lempäälässä täydennän toisen yrityksen tavoin palveluita.

Milloin faskia käsittelystä voisi erityisesti olla hyötyä?

- Voidaan käyttää kaikissa tuki- ja liikuntaelinten ongelmissa
- Pitkittynyt tilanne mikä ei tunnu paranevan ”normaalissa” ajassa
- Vaivaa on, mutta mitään selittävää ei lukuisista tutkimuksista ja hoidoista huolimatta ole saatu selville

- Kipuoireet nousevat tai laskevat kehossa eli alkavat esim nilkasta, jona jälkeen kipeytyy polvi ja tästä oireilu vaihtuu esim. olkapäähän
- Kaikki arvet tulee hoitaa! Vammojen ja leikkausten jälkitilat, jopa pitkä aika sitten tapahtuneet
- Eri puolella kehoa ilman ”syytä” esiintyvät/katoavat kiputilat
- Liikkuessa esiintulevat kivut. Aktiivisen liikkujan, urheilijan yms kehoaan paljon käyttävän henkilön oireiden poistaminen ja suorituskyvyn parantaminen

1.11.2015

Fysioterapia Askeleiden toimisto on avoinna Lempäälässä keskiviikkoisin klo 10-14. Tuolloin teitä palvelee toimistosihteeri Anne Liias ajanvaraus- ja muissa asioissa. Ajanvaraukset puhelimitse numerosta 050 345 0246. Muina aikoina laita tekstiviesti tai jätä viesti puhelinvastaajaan, kiitos.

Hinnastossa muuttoksia 1.11.2015 alkaen

 • Toimistomaksu 10 euroa lisätään jokaista hoitosarjaa kohden.

 • Laskutuslisä 10 euroa lisätään pankkisiirtoihin, sillä suosimme maksusuorituksissa käteis- tai maksukorttimaksua.

Laskutuslisää ei peritä mikäli maksaja on työnantaja, vakuutusyhtiö, sairauskassa tai jokin muu taho.

 • Kela-korvaus on muuttunut 1.1.2016

  Korvaus on 4-8e/hoitokerta ja sen hakuaika on 6kk hoitolaskun maksamisesta. Annamme mielellämme lisäohjeita korvauksen hakuun liittyen.

 • Lähimaksuominaisuus on nyt käytössä.

Korttimaksupäätteeni on uusiutunut. Maksaa voit pankki- sekä luottokortilla. Nyt pienet ostokset myös lähimaksuominaisuudella.

Muutokset koskevat Fysioterapia Askeleiden laskutusta. 

31.7.2015 Syksyn vastaanottoni

Tavoitat minut ajanvarausasioissa p. 050 345 0246. Sähköpostilla tai Facebookissa voin vastata muihin kyselyihin. Pahoittelen puheluiden ajoittaista ruuhkautumista! Puheluita voi kertyä niin, etten aina ehdi soittaa kaikille halukkaille takaisin. Jätäthän minulle rohkeasti soittopyynnön puhelin vastaajaan tai lähetä tekstiviestillä soittopyyntö niin varmistat, että tiedän tavoitella sinua myöhemmin.

Maanantaisin pidän vastaanottoa Valkeakoskella Aktiiviterveydentiloissa osoitteessa Valtakatu 21, palvelu on auki sopimuksen mukaan. Alkusyksyn vastaanotto on klo 8-16 välille.

Tiistaista perjantaihin minut tavoittaa Lempäälästä, Sirvalahdentie 2a5 (samaan kiinteistöön on myös toinen osoite Tampereentie 23). Vastaanotto on avoinna sopimuksen mukaan.

Uusin mainosmateriaaliani syksyn aikana. Olen pahoillani, että vielä jossain seikkailee vanhoilla osoitteeilla varustettuja mainoksia. Tilanne korjaantuu siis syksyn aikana!

Minun kauttani saat tilattua myös Mediteamin yksilöllisesti mitattuja tukisukkia ja niveltukia sekä pienapuvälineitä. Näiden tuotteiden kysyntä on kasvanut mukavasti. Muistathan varata puhelimitse ajan tukien sovitukseen tai sukkien mittaamiseen! Tuotteet nähtävissä http://www.mediteam.fi/

15.6.2015 Tiloissani Lempäälässä toimivien yrittäjien palveluissa muutoksia

Saimme osaavaan joukkoomme vahvistuksen, kesäkuussa vastaanoton tiloissani aloittaa Sinho (Jari) Laine. Sinho on koulutettu hieroja ja antaa osteopaattisia käsittelyhoitoja. Sinho on paikalla maanantaisin ja hänet tavoittaa numerosta p. 050 569 4598. Sinhon oma yritys toimii nimellä Fysiokimara ja hänen vastaanottonsa ovat myös Valkeakoskella ja Toijalassa. Sinhon esittelyn voit lukea hänen omilta kotisivuiltaan http://www.fysiokimara.fi/sinho/

Ripsiteknikko ja Personal trainer Niina Suorsa palailee äitiyslomaltaan hiljalleen työn pariin. Hän vastaanottaa tiloissani sopimuksen mukaan sunnuntaisin p. 044 976 0224. Niinan Facebook sivut löydät https://fi-fi.facebook.com/pages/Kauniit-Ripset-Hyvinvointivalmennus-Niina-Suorsa/101790706595640

Eila Lehtolan Kauneus- ja Jalkahoitolan vastaanotto jatkaa normaalisti Sirvalahdentie 2a5:ssa omissa tiloissaan. http://www.eilalehtola.fi/Pages/default.aspx

1.1.2015 Lempäälän vastaanotto on siirtynyt uusiin tilaviin tiloihin

Lempäälän vastaanotto on siirtynyt uusiin tilaviin tiloihin, uusi  osoiteeni on Sirvalahdentie 2a5 Lempäälän keskustassa.

6.5.2014 Toimitilat muuttavat kesällä

Kesän aikana Lempäälän palvelut laajenevat ja toimitilat muuttavat aivan keskustan ytimeen!

Fysioterapia Askeleiden toiminta muuttaa kesän aikana Sirvalahdentie 2A katutasoon! Tiloissa toimii vielä toukokuun ajan Fimlabin lempäälän  laboratorio. Muutan tilaan sen vapauduttua ja pienen pintaremontin  valmistuttua, viimeistään 1.8.2014. Hoitotilani laajenevat ja ryhmätilan  myötä alkavat myös erilaiset pienryhmät. Hissittömyys lisää myös uusien  tilojen esteettömyyttä. Mediteam Shopin palvelut paranevat.

Tilat laajenevat kaikkiaan 95m2 suuruisiksi. Palvelukokonaisuus paranee erialojen yrittäjien voimin, tulen toimimaan jatkossa terveysalan  laadukkaiden palveluiden parissa. Seuraa tiedotustani muuttoon liittyen!

27.1.2016

Olen suorittanut Faskiamanipulaatio® koulutuksen loppuun eli Faskiamanipulaatio I ja II koulutuskokonaisuudet. Faskiamanipulaatio® on uusinta hoitotiedettä ja saapuu Suomeen kohisten. Lisää aiheesta löydät www.faskiamanipulaatio.fi

Tuon Valkeakoskelle täysin uuden hoitomuodon ensimmäisenä koulutettuna Faskiamanipulaatio®-menetelmän osaajana, Lempäälässä täydennän toisen yrityksen tavoin palveluita.

Milloin faskia käsittelystä voisi erityisesti olla hyötyä?

- Voidaan käyttää kaikissa tuki- ja liikuntaelinten ongelmissa
- Pitkittynyt tilanne mikä ei tunnu paranevan ”normaalissa” ajassa
- Vaivaa on, mutta mitään selittävää ei lukuisista tutkimuksista ja hoidoista huolimatta ole saatu selville

- Kipuoireet nousevat tai laskevat kehossa eli alkavat esim nilkasta, jona jälkeen kipeytyy polvi ja tästä oireilu vaihtuu esim. olkapäähän
- Kaikki arvet tulee hoitaa! Vammojen ja leikkausten jälkitilat, jopa pitkä aika sitten tapahtuneet
- Eri puolella kehoa ilman ”syytä” esiintyvät/katoavat kiputilat
- Liikkuessa esiintulevat kivut. Aktiivisen liikkujan, urheilijan yms kehoaan paljon käyttävän henkilön oireiden poistaminen ja suorituskyvyn parantaminen

1.11.2015

Fysioterapia Askeleiden toimisto on avoinna Lempäälässä keskiviikkoisin klo 10-14. Tuolloin teitä palvelee toimistosihteeri Anne Liias ajanvaraus- ja muissa asioissa. Ajanvaraukset puhelimitse numerosta 050 345 0246. Muina aikoina laita tekstiviesti tai jätä viesti puhelinvastaajaan, kiitos.

 

Hinnastossa muuttoksia 1.11.2015 alkaen

 • Toimistomaksu 10 euroa lisätään jokaista hoitosarjaa kohden.

 • Laskutuslisä 10 euroa lisätään pankkisiirtoihin, sillä suosimme maksusuorituksissa käteis- tai maksukorttimaksua.

Laskutuslisää ei peritä mikäli maksaja on työnantaja, vakuutusyhtiö, sairauskassa tai jokin muu taho.

 • Kela-korvaus on muuttunut 1.1.2016

  Korvaus on 4-8e/hoitokerta ja sen hakuaika on 6kk hoitolaskun maksamisesta. Annamme mielellämme lisäohjeita korvauksen hakuun liittyen.

 • Lähimaksuominaisuus on nyt käytössä.

Korttimaksupäätteeni on uusiutunut. Maksaa voit pankki- sekä luottokortilla. Nyt pienet ostokset myös lähimaksuominaisuudella.

Muutokset koskevat Fysioterapia Askeleiden laskutusta. 

31.7.2015 Syksyn vastaanottoni

Tavoitat minut ajanvarausasioissa p. 050 345 0246. Sähköpostilla tai Facebookissa voin vastata muihin kyselyihin. Pahoittelen puheluiden ajoittaista ruuhkautumista! Puheluita voi kertyä niin, etten aina ehdi soittaa kaikille halukkaille takaisin. Jätäthän minulle rohkeasti soittopyynnön puhelin vastaajaan tai lähetä tekstiviestillä soittopyyntö niin varmistat, että tiedän tavoitella sinua myöhemmin.

Maanantaisin pidän vastaanottoa Valkeakoskella Aktiiviterveydentiloissa osoitteessa Valtakatu 21, palvelu on auki sopimuksen mukaan. Alkusyksyn vastaanotto on klo 8-16 välille.

Tiistaista perjantaihin minut tavoittaa Lempäälästä, Sirvalahdentie 2a5 (samaan kiinteistöön on myös toinen osoite Tampereentie 23). Vastaanotto on avoinna sopimuksen mukaan.

Uusin mainosmateriaaliani syksyn aikana. Olen pahoillani, että vielä jossain seikkailee vanhoilla osoitteeilla varustettuja mainoksia. Tilanne korjaantuu siis syksyn aikana!

Minun kauttani saat tilattua myös Mediteamin yksilöllisesti mitattuja tukisukkia ja niveltukia sekä pienapuvälineitä. Näiden tuotteiden kysyntä on kasvanut mukavasti. Muistathan varata puhelimitse ajan tukien sovitukseen tai sukkien mittaamiseen! Tuotteet nähtävissä http://www.mediteam.fi/

15.6.2015 Tiloissani Lempäälässä toimivien yrittäjien palveluissa muutoksia

Saimme osaavaan joukkoomme vahvistuksen, kesäkuussa vastaanoton tiloissani aloittaa Sinho (Jari) Laine. Sinho on koulutettu hieroja ja antaa osteopaattisia käsittelyhoitoja. Sinho on paikalla maanantaisin ja hänet tavoittaa numerosta p. 050 569 4598. Sinhon oma yritys toimii nimellä Fysiokimara ja hänen vastaanottonsa ovat myös Valkeakoskella ja Toijalassa. Sinhon esittelyn voit lukea hänen omilta kotisivuiltaan http://www.fysiokimara.fi/sinho/

Ripsiteknikko ja Personal trainer Niina Suorsa palailee äitiyslomaltaan hiljalleen työn pariin. Hän vastaanottaa tiloissani sopimuksen mukaan sunnuntaisin p. 044 976 0224. Niinan Facebook sivut löydät https://fi-fi.facebook.com/pages/Kauniit-Ripset-Hyvinvointivalmennus-Niina-Suorsa/101790706595640

Eila Lehtolan Kauneus- ja Jalkahoitolan vastaanotto jatkaa normaalisti Sirvalahdentie 2a5:ssa omissa tiloissaan. http://www.eilalehtola.fi/Pages/default.aspx

1.1.2015 Lempäälän vastaanotto on siirtynyt uusiin tilaviin tiloihin

Lempäälän vastaanotto on siirtynyt uusiin tilaviin tiloihin, uusi  osoiteeni on Sirvalahdentie 2a5 Lempäälän keskustassa.

Tervetuloa!

6.5.2014 Toimitilat muuttavat kesällä

Kesän aikana Lempäälän palvelut laajenevat ja toimitilat muuttavat aivan keskustan ytimeen!

Fysioterapia Askeleiden toiminta muuttaa kesän aikana Sirvalahdentie 2A katutasoon! Tiloissa toimii vielä toukokuun ajan Fimlabin lempäälän  laboratorio. Muutan tilaan sen vapauduttua ja pienen pintaremontin  valmistuttua, viimeistään 1.8.2014. Hoitotilani laajenevat ja ryhmätilan  myötä alkavat myös erilaiset pienryhmät. Hissittömyys lisää myös uusien  tilojen esteettömyyttä. Mediteam Shopin palvelut paranevat.

Tilat laajenevat kaikkiaan 95m2 suuruisiksi. Palvelukokonaisuus paranee erialojen yrittäjien voimin, tulen toimimaan jatkossa terveysalan  laadukkaiden palveluiden parissa. Seuraa tiedotustani muuttoon liittyen!

27.1.2016

Olen suorittanut Faskiamanipulaatio® koulutuksen loppuun eli Faskiamanipulaatio I ja II koulutuskokonaisuudet. Faskiamanipulaatio® on uusinta hoitotiedettä ja saapuu Suomeen kohisten. Lisää aiheesta löydät www.faskiamanipulaatio.fi

Tuon Valkeakoskelle täysin uuden hoitomuodon ensimmäisenä koulutettuna Faskiamanipulaatio®-menetelmän osaajana, Lempäälässä täydennän toisen yrityksen tavoin palveluita.

Milloin faskia käsittelystä voisi erityisesti olla hyötyä?

- Voidaan käyttää kaikissa tuki- ja liikuntaelinten ongelmissa
- Pitkittynyt tilanne mikä ei tunnu paranevan ”normaalissa” ajassa
- Vaivaa on, mutta mitään selittävää ei lukuisista tutkimuksista ja hoidoista huolimatta ole saatu selville

- Kipuoireet nousevat tai laskevat kehossa eli alkavat esim nilkasta, jona jälkeen kipeytyy polvi ja tästä oireilu vaihtuu esim. olkapäähän
- Kaikki arvet tulee hoitaa! Vammojen ja leikkausten jälkitilat, jopa pitkä aika sitten tapahtuneet
- Eri puolella kehoa ilman ”syytä” esiintyvät/katoavat kiputilat
- Liikkuessa esiintulevat kivut. Aktiivisen liikkujan, urheilijan yms kehoaan paljon käyttävän henkilön oireiden poistaminen ja suorituskyvyn parantaminen

1.11.2015

Fysioterapia Askeleiden toimisto on avoinna Lempäälässä keskiviikkoisin klo 10-14. Tuolloin teitä palvelee toimistosihteeri Anne Liias ajanvaraus- ja muissa asioissa. Ajanvaraukset puhelimitse numerosta 050 345 0246. Muina aikoina laita tekstiviesti tai jätä viesti puhelinvastaajaan, kiitos.

 

Hinnastossa muuttoksia 1.11.2015 alkaen

 • Toimistomaksu 10 euroa lisätään jokaista hoitosarjaa kohden.

 • Laskutuslisä 10 euroa lisätään pankkisiirtoihin, sillä suosimme maksusuorituksissa käteis- tai maksukorttimaksua.

Laskutuslisää ei peritä mikäli maksaja on työnantaja, vakuutusyhtiö, sairauskassa tai jokin muu taho.

 • Kela-korvaus on muuttunut 1.1.2016

  Korvaus on 4-8e/hoitokerta ja sen hakuaika on 6kk hoitolaskun maksamisesta. Annamme mielellämme lisäohjeita korvauksen hakuun liittyen.

 • Lähimaksuominaisuus on nyt käytössä.

Korttimaksupäätteeni on uusiutunut. Maksaa voit pankki- sekä luottokortilla. Nyt pienet ostokset myös lähimaksuominaisuudella.

Muutokset koskevat Fysioterapia Askeleiden laskutusta. 

31.7.2015 Syksyn vastaanottoni

Tavoitat minut ajanvarausasioissa p. 050 345 0246. Sähköpostilla tai Facebookissa voin vastata muihin kyselyihin. Pahoittelen puheluiden ajoittaista ruuhkautumista! Puheluita voi kertyä niin, etten aina ehdi soittaa kaikille halukkaille takaisin. Jätäthän minulle rohkeasti soittopyynnön puhelin vastaajaan tai lähetä tekstiviestillä soittopyyntö niin varmistat, että tiedän tavoitella sinua myöhemmin.

Maanantaisin pidän vastaanottoa Valkeakoskella Aktiiviterveydentiloissa osoitteessa Valtakatu 21, palvelu on auki sopimuksen mukaan. Alkusyksyn vastaanotto on klo 8-16 välille.

Tiistaista perjantaihin minut tavoittaa Lempäälästä, Sirvalahdentie 2a5 (samaan kiinteistöön on myös toinen osoite Tampereentie 23). Vastaanotto on avoinna sopimuksen mukaan.

Uusin mainosmateriaaliani syksyn aikana. Olen pahoillani, että vielä jossain seikkailee vanhoilla osoitteeilla varustettuja mainoksia. Tilanne korjaantuu siis syksyn aikana!

Minun kauttani saat tilattua myös Mediteamin yksilöllisesti mitattuja tukisukkia ja niveltukia sekä pienapuvälineitä. Näiden tuotteiden kysyntä on kasvanut mukavasti. Muistathan varata puhelimitse ajan tukien sovitukseen tai sukkien mittaamiseen! Tuotteet nähtävissä http://www.mediteam.fi/

15.6.2015 Tiloissani Lempäälässä toimivien yrittäjien palveluissa muutoksia

Saimme osaavaan joukkoomme vahvistuksen, kesäkuussa vastaanoton tiloissani aloittaa Sinho (Jari) Laine. Sinho on koulutettu hieroja ja antaa osteopaattisia käsittelyhoitoja. Sinho on paikalla maanantaisin ja hänet tavoittaa numerosta p. 050 569 4598. Sinhon oma yritys toimii nimellä Fysiokimara ja hänen vastaanottonsa ovat myös Valkeakoskella ja Toijalassa. Sinhon esittelyn voit lukea hänen omilta kotisivuiltaan http://www.fysiokimara.fi/sinho/

Fysioterapia vastanottoa pitä tiloissani myös Tommi Ahola, FysioToma. Tommin kotisivut ovat  http://fysiotoma.fi/ ja ajanvaraus p. 040 837 9844

Ripsiteknikko ja Personal trainer Niina Suorsa palailee äitiyslomaltaan hiljalleen työn pariin. Hän vastaanottaa tiloissani sopimuksen mukaan sunnuntaisin p. 044 976 0224. Niinan Facebook sivut löydät https://fi-fi.facebook.com/pages/Kauniit-Ripset-Hyvinvointivalmennus-Niina-Suorsa/101790706595640

Eila Lehtolan Kauneus- ja Jalkahoitolan vastaanotto jatkaa normaalisti Sirvalahdentie 2a5:ssa omissa tiloissaan. http://www.eilalehtola.fi/Pages/default.aspx

Urheiluhieroja Aki Huttunen lopettaa vastaanottonsa Lempäälässä.

1.1.2015 Lempäälän vastaanotto on siirtynyt uusiin tilaviin tiloihin

Lempäälän vastaanotto on siirtynyt uusiin tilaviin tiloihin, uusi  osoiteeni on Sirvalahdentie 2a5 Lempäälän keskustassa.

Uusissa tiloissa aloittaa myös Fysioterapeutti Tommi Ahola eli FysioToma sekä Niina Suorsan Hyvinvointivalmennus sekä Kauniit Ripset -ripsien pidennyspalvelut. Niina ja Tommi ovat paikalla sopimuksen mukaan. Tiloissa toimii maanantaisin Hieroja Aki Huttusen vastaanotto.

Tommi Ahola, Fysioterapia p. 040 837 9844

Niina Suorsa, Hyvinvointivalmentaja/Personal Trainer, Ripsiteknikko  p. 044 976 0224.

Aki Huttunen, Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja p. 040 418 3813

Tervetuloa!

6.5.2014 Toimitilat muuttavat kesällä

Kesän aikana Lempäälän palvelut laajenevat ja toimitilat muuttavat aivan keskustan ytimeen!

Fysioterapia Askeleiden toiminta muuttaa kesän aikana Sirvalahdentie 2A katutasoon! Tiloissa toimii vielä toukokuun ajan Fimlabin lempäälän  laboratorio. Muutan tilaan sen vapauduttua ja pienen pintaremontin  valmistuttua, viimeistään 1.8.2014. Hoitotilani laajenevat ja ryhmätilan  myötä alkavat myös erilaiset pienryhmät. Hissittömyys lisää myös uusien  tilojen esteettömyyttä. Mediteam Shopin palvelut paranevat.

Tilat laajenevat kaikkiaan 95m2 suuruisiksi. Palvelukokonaisuus paranee erialojen yrittäjien voimin, tulen toimimaan jatkossa terveysalan  laadukkaiden palveluiden parissa. Seuraa tiedotustani muuttoon liittyen!